VNT25 Elco ventilator motor voor de koeltechniek

  VNT25-40 ventilator van Elco

Elco ventilator motors
Elco koel ventilatoren

De Elco VNT25 dit is een veel gebruikte ventilator motor van Elco voor de standaard koeltechniek.

Elco motor VNT25
Elco VNT25

N -4 POLIGE MOTOREN
De 4 Polige motoren van de N-Serie worden veel gebruikt in de industriële en commerciële koeling, in de condensor en verdamper eenheden en in kleine ventilatie-units.

Deze motoren zijn enkele fase, welke lopen op een nominale spanning van 230 V, 50-60 Hz, met een vermogen variërend van        5 tot en met 34 Watt; isolatie klasse B en beschermingsklasse IP40.

ALGEMENE KENMERKEN
De nieuwe serie van de 4 polige motoren is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring van de ELCO als wereld leider, niet alleen voor de afzet, maar ook voor knowhow,  onderzoek en ontwikkeling.

ELCO is vandaag de enige fabrikant die een jaar en in sommige gevallen meerdere jaren garantie geeft op de 4 polige motoren.
Alle producten zijn sterk innovatief ELCO wil antwoord geven op de vraag van de markt en de vraag om nieuwe technologieën.

MATERIALEN
Alle producten worden gemaakt met componenten die nauwkeurig worden geselecteerd bij de beste leveranciers en elk onderdeel wordt zwaar op de proef gesteld, zoals gesteld door de Europese normen.

Eindschilden zijn van aluminium en zorgen voor stabile montage.
ELCO heeft ventilator bladen van thermoplastisch materiaal en aluminium. Dit thermoplastische materiaal vermindert de vervorming van het blad en verbetert de dimensionale stabiliteit, en zorgen  tegelijkertijd voor de vorm en de juiste balans.

De MONTAGE
De motoren zijn geschikt voor horizontale en verticale montage.
DRAAIRICHTING CCW bekeken van as zijde. Standaard  versie werkt op 230 V, 50-60 Hz; andere oplossingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Elco N motoren maatvoering

OMGEVINGSTEMPERATUUR
Van -40°C tot +40° C Elco maakt gebruik van een speciaal glijmiddel in de lagers waarvan de kenmerken beter zijn dan die van de meeste smeermiddelen.

  • De motor heeft een opgenomen vermogen bij 230 V en 50 Hz van 95 watt en een afgegeven vermogen van 25 watt.
  • Opgenomen stroomverbruik Bij 230 V en 50 Hz is 0,68 Amp.
  • Het toerental bij 230 V en 50 Hz is 1300 rpm.

Elco VNT25 ventilator kopen

De motoren zijn origineel met fabrieksgarantie

Elco ventilatoren voor de koudetechniek