Elco motoren fabriek voor de koudetechniek

Elco ventilatoren voor de koeltechniek
Elco ventilatoren

Elco motoren en ventilatoren fabriek

Elco motoren fabriek
De Italiaanse Elco groep begon haar industriële activiteit meer dan 50 jaar geleden, en is uitgegroeid tot een van de grote fabrikanten van elektrische motoren en ventilatoren wereldwijd.

Elco heeft productiefaciliteiten in Brazilië, Bulgarije, Canada, China, Colombia, Italië, Mexico en Spanje, met plannen voor een verdere uitbreiding in nieuwe gebieden. Er zijn dochterondernemingen in andere landen welke verkoopondersteuning en logistieke ondersteuning bieden.

Elco UK werd opgericht in 2002 ter bevordering van het volledige scala van motor en ventilator producten gemaakt door de groep van de Elco motoren. Het verkoop kantoor, magazijn en distributie centrum biedt een extra niveau van klanten service aan te vullen van het internationale bureau gevestigd in Italië.

Sinds haar oprichting Elco Engeland is het flink gegroeid en zijn onlangs verhuisd naar de Regal Beloit UK productie en distributie inrichting gelegen in Gainsborough, Lincolnshire.

Op deze faciliteit maakt Elco UK veel OEM producten op een service op de volgende dag om klanten te bieden met plaatselijke vertegenwoordiging kunnen we snel inspelen op de behoeften van de klanten, met verkoop- en onderhoudsbeurten beschikbaar voor nieuwe projecten te bespreken en het controleren van de prestaties van leveringen aan bestaande klanten.

Producten
Elco produceert een breed scala van AC elektromotoren en ventilatoren. Deze worden geleverd aan klanten wereldwijd voor gebruik in Verwarming, ventilatie, airconditioning en koelinstallaties, evenals vele andere uiteenlopende ventilatoren en mechanische machine toepassingen.

De gemeenschappelijke gedachten  van al onze klanten is hun behoefte voor hoge kwaliteit, technisch geavanceerde producten, ontworpen om te voldoen aan zeer strenge eisen, gekoppeld aan de beschikbaarheid op korte termijn en low-cost.

Elco motoren heeft de reputatie dat zij aan al deze criteria voldoen.
Elco is een dynamisch bedrijf met een groeiende assortiment en positie als een van Europa? s grootste fabrikanten van elektrische motoren en ventilatoren. Hun aanwezigheid in meer dan 80 landen stelt Elco in staat te kunnen vertrouwen over de toekomstperspectieven in een veranderende wereld. De groep Elco heeft een wereldwijde productie van meer dan 10 Miljoen eenheden per jaar.

Elco ventilator motoren
Elco maatvoering voor de N serie

Elco ventilatoren voor de koudetechniek